2014. augusztus 11., hétfő

3.rész

Felfedezés 2004.05.18

-Lara szemszöge-

Ahelyett hogy valami mérgeset mondott volna kedvesen odahívott és beszélgetésre invitált,mint később kiderül látta az arcomon az unalmat.Így hát beszélgetésbe kezdtem a kedves hölggyel akit már megtudtam,hogy Ashly a neve,szép név.Jaj na és az is ,hogy nem haragszik ez bárkivel előfordulhat.A további beszéd téma hogy mi persze a családomat értve hogy merre fele tartunk.Így hát elmeséltem az egész történetet neki egészen eddig a szentelt percig,még azt is amikor az én jóvoltamból leöntötte magát.Vagy ha úgy vesszük,akkor én öntöttem le,de mindegy is.Ezen is csak jót kuncogott,hogy megbeszéltem magammal ezt a témát, meg persze egész furcsán hangzott elmesélve ez a szitut.Mind egy is mert eltelt a repülő út,ugyan is beszélgetésünket egy női hang zavarta meg,ami megkért bennünket,hogy kapcsoljuk be az öveinket,mert leszállunk.
A leszállást sikerrel végrehajtottunk baybíííííííííííííík!!Vagyis a képzeletemben mert még csak most kezdtük.Sikeresen földet értünk, 5 perc múlva már a bőröndömet kerestem, nem sok sikerrel,mivel apa már azzal jött hozzám hogy siessek,amire egy hosszú sóhaj volt a válaszom. Ahhhjjjj Apa oda akarok érni a az új házunkhoz,mennyünnnnnkkkkk.Anyuuuuuuuuuuuu hol van Füli????Nyavalyogtam tovább és tovább .Jah igen Füli vagyis teljes nevén Füles a bátor,egy gyönyörű vagyis az volt kicsit régi kedvenc plüssöm *-*.Füli szeret felem aludni és Anyuval és velem kertészkedni.Hát ennyi lenne Fülesről.Mire végeztem Füli bemutatásával Anya és Apa már választ adott a kérdésemre, nah szóval Füli a bőröndömben van és a házhoz nos már itt is vagyunk.Itt vagyunk,kiáltottam fel!!!!És már téptem is kocsi ajtó kilincsét.Futás a célhoz jelen esetben az új szobám ami remélhetőleg kék.Szóval futás Apuhoz..vagyis a kulcsért aztán szobámba.......
Ajtó kitép és..KÉK ordítottam,rohantam anyához akinek ezt feltehetőleg köszönhetem.- Megköszöntem anyunak és rohantam tovább Fülihez.

-Nyári szünet után-

-Másnap reggel-

Kipihenten és mosolyogva nyújtózgattam végtagjaim.Kikeltem az ágyból és szekrényem felé indultam ,hogy mára ruhát vegyek ki az én én gyönyörű szekrényemből.Következő utam a konyha volt, hogy megreggelizhessek, mivel ma megyünk beiratkozni az új suliba. 2 nap múlva suli,hát ez elsomojíott.

-Reggeli  után-
Lucy,Lara gyertek, megyünk a suliba, beiratkozni.Szólt Apa.Megyek,
Én: Apa szerinted lesz barátnőm itt?
Apa: Még jó hogy.
Én: Hát ez remek.
Olyan boldog voltam Apa kijelentésétől hogy nem lehet hogy ne vigyorogjak,és ezt az igazgató is észre vette.Apa el is magyarázta balogságom titkát,szóval 1-ös leszel Lara ugye? kérdezte az Igazgatónő(Maria).
Igazgagtó: Köszönöm hogy eljöttek, holnap már jöhetnek is iskolába. Lucy neked a 45-ös terem az oszálytermed ,Lara neked 16-os.

-Othon-
*Ebéd*

Én: Apa-Apa nem akarok holnap suliba menniiiiiiiiii.
Apa: Muszáj kicsim, jó lesz meglátod.Tudod mit 4 óra fele elmegyünk egyet focizni a focipályára.
Én: Yupppppppppppiiiiiiiii

-Vacsora után-

Mehetünk Apa,ordítottam a szobámból miközben magamra húztam a foci cuccom.
Kopp-kopp,igen?


Én: Apa,Hoops bocsi hogy kiabáltam
Apa: semmi baj mehetünk Tökmag?
Én: Igennnnnnnn
Ajtóba Apa felhúzta a cipőjét vele együtt én és és már mentünk is min a nyári szellő télen.Haha

-Focipályán-

Apa figyelj ott egy disznó!!!Sikítottam,Apa oda nézett chh tipikus szülő -_- .Gyorsan berúgtam és gooooooolllll :P
Héjjjjjjjj Lara ez nem ért.
Dede

-Visszafele-

Azon gondolkoztam míközben lípkedem hogy mér bémultak olyan sokan minket a pályán,..................


1 komi után kövi

1 megjegyzés: